Къде мога да открия детектор на лъжата в София на достъпна цена?

Ако сте собственик, мениджър или управител на голяма компания, в която има безброй много отделни и съответно работят множество служители, трябва внимателно да подбирате персонала си. Ако бизнесът Ви е с по-големи мащаби, означава, че и задълженията, ангажиментите и задачите Ви са неспиращи. В такива големи корпорации с подбора на персонал се занимават специални отдели, наречени Човешки ресурси – HR.

Някои статистики сочат, че голяма част от компаниите използват детектор на лъжата, за да се защитят срещу кражби и измами, след като вече са станали жертва. Работодателят често си казва това не може да се случи на мен“, но за съжаление това често се случва. Над 60% от фирмите губят около 5% от техния оборот годишно от измами на работното място. Когато времената са по-добри и имат по-висок оборот, не е задължително да се усеща загубата, но когато времената са тежки, това се усеща значително.

Услуги на ниска цена за фирми, които включват психофизиологичен тест с детектор на лъжата в град София, може да намерите на Детекторналъжата.org. Център „Детектор на лъжата“ има дългогодишен опит зад гърба си в тази сфера и разполага с едни от най-модернизираните уреди за такива тестове, сертифцирани и произведени от Lafayette САЩ. Това е техниката, с която работят и службите за сигурност в целия свят. Качеството на резултатите с тази техника е изключително надеждно и точно.

Къде мога да открия детектор на лъжата в София на достъпна цена?

Служителите, които работят в този център, са обучени спрямо всички световни изисквания и стандарти, заложени от САЩ. Всеки един член на екипа е подбран внимателно спрямо всички условия, на които компетенцията му трябва да отговаря. Те не приемат работата си като начин да прехрана, за тях е нещо повече от това – те разглеждат всеки случай като предизвикателство, с което трябва да се справят по най-добрия възможен начин.

Нужно е предварително да изпратите онлайн запитване на техния официален уеб сайт, който може да посетите само с един клик на Детекторналъжата.org. Уговорката може да бъде направена и с обаждане на телефонен номер 0885 600 802 или 0700 111 60. Всеки клиент има право на безплатна консултация в предварително уговорен ден и час. На тази консултация се дават абсолютно всички детайли за възникналата ситуация, представя се казуса, от който се интересувате и се нуждаете от професионално съдействие в тяхното лице.

Примерни теми за проверка на служителите Ви в контекста на служебната лоялност са предпазване от загуби, вътрешни въпроси, сигурност, мониторинг заетост, претенции при застрахователни измами, пране на пари, дискриминация, потвърждаване на документ, интервю за работа, увреждане на имидж, злоупотреба с лични данни и др.

Всяко подложено лице трябва да даде предварително си съгласие за полиграфския тест. Въпросите се уточняват предварително и се представя на лицето, което ще бъде обект на детектора на лъжата.

За такива големи фирми и компании, центърът Ви предлага абонаментен план, който включва отстъпка от редовната цена на услугата. Намалената цена за тест с полиграф на фирми и абонамент с над 100 служителя – 200 лв. за едно изследване с до четири значими теми.

Не се колебайте да изпратите своето онлайн запитване на Детекторналъжата.org или да се обадите на горе посочените телефонни номера.

You may also like...