Цени за детектор на лъжата и видове употреба

Може би на всеки се случвало да се усъмни в някого по една или друга причина и знае колко лесно е съмнението да придобие огромни размери до степен да завладее основна част от мисълта.

В зависимост от темата и доколко тя ни засяга, това може да предизвика напрежение и да породи поредица от безсънни нощи, в резултат на което и да влоши здравословното ни състояние. За да не се стига до там, в подобни ситуации е добре да имаме варианти за откриване на истината. Детекторът на лъжата е създаден, за да разкрива криминални казуси, но може да се използва и за лични цели, както и като превенция. На страниците на http://www.detector-na-lajata.com/%d1%86%d0%b5%d0%bd%d0%b8 можете да видите подробности за всички предлагани цени за детектор на лъжата и видове употреба. Някои големи фирми, в които рисковете от злоупотреби и измами са високи, използват метода, както при входящия тест за встъпване в длъжност на служителите, така и периодично, като превенция, както и при конкретни случаи.

Цени за детектор на лъжата и видове употреба

За това професионалния център за психофизиологични изследвания, предлага абонаменти за повече служители, които са с много добри намаления. Възможностите са различни, като има няколко обособени типа казуси – от личен и професионален характер. Освен това можете да заявите и тест на английски език.

Как точно протича изследването с полиграф? На първо място се провежда среща с възложителя, който дава необходимата информация за конкретния проблем, за да може да се изготви план за действие и да се подредят тематичните въпроси. Следва пробен тест с изследваното лице, за да може то да се запознае с метода и за да се определи здравословното му състояние и начина, по който да му бъдат зададени въпросите. Добре е въпросите да бъдат разбираеми за лицето, за да може то да им отговаря лесно с „да“ или „не“. Методът с детектор на лъжата е изследване, което отчита с точност измененията в сърдечната дейност, дишането и кожната проводимост.

Цени за детектор на лъжата и видове употреба

Съществуват определени изменения, които се определят, като лъжа, за анализа на които се използват и предварителните данни, получени от пробния тест. Тоест, преди да се направят заключения, се имат предвид здравословното състояние, приема на евентуални медикаменти и стресовия фактор от провеждането на самия тест. За това е много трудно тестът да бъде манипулиран, дори и от специалист.

Освен това, техниката, с която работи Detector-na-lajata.com е създадена и сертифицирана от Lafayette и същата се използва от службите за сигурност по цял свят. Тестът с детектор на лъжата се провежда от обучени специалисти и освен това се супервизира от български и американски експерти, за да бъде максимално точен, като резултат. Така, на базата на проверка на няколко нива, можете да разчитате на гарантирано прецизни резултати. Вижте повече за видовете условия и цени за детектора на лъжата, извършен професионално от специалистите на Detector-na-lajata.com и изберете сами дали да се оставите на тровещия фактор – съмненията, особено ако нямате никакви доказателства или да разрешите случая за няколко часа.

You may also like...