Детектор на лъжата на цени, които са изгодни за вас в Пловдив

Щом сте отворили да четете тази статия, вероятно се интересувате от услугата детектор на лъжата на цени, които да бъдат изгодни за вас. Продължете надолу, за да получите още информация и да разберете на кого да се доверите за провеждането на полиграфско изследване в Пловдив.

Като за начало е добре да започнем с това как работи самия детектор на лъжата. За да може всичко да сработи по време на изследването към лицето се прикрепват сензорните компоненти на полиграфа към горната и долната част на гръдния кош, към върховете на пръстите и към горната част на ръката. Като това по никакъв начин не предизвиква болка или нараняване на изследваното лице. При инструменталното изследване са задават обсъдените и уточнени въпроси, на които лицето отговаря кратко и ясно – само с „ДА” и „НЕ”. Реакциите биват оценени, като се използва съответната методика и се взема предвид и анализът на компютърния алгоритъм.

Истината е, че доста често хората се чудят относно това дали едно полиграфско изследване би им дало напълно достоверна информация, както и дали детектора на лъжата би могъл да бъде излъган. Валидността на полиграфското изследване е между 95% и 99%, като ако се чудите защо не е 100%, ще ви обясня. Причината, произлиза от факта, че крайният резултат от едно изследване може да попадне в една от трите зони: истина, неопределеност или лъжа. Зоната неопределеност е създадена с цел защита на изследваните лица от погрешен краен резултат.

детектор на лъжата

Един често задаван въпрос към специалистите полиграфи е именно какво се случва ако не помним за случилото се, за което ни питат. Отговорът е много прост – ако не помни съзнанието, помни го подсъзнанието и тялото ни. Ние сме по-сложно устроени, отколкото си мислим и съзнанието не е пълен господар на нашия психичен живот. Още повече, когато се обсъждат въпросите, човек насочва мислите си в тази посока. Обикновено ние не ревизираме непрекъснато живота си и професионалното си ежедневие. Но когато човек е поставен в такава ситуация, той насочва мислите си в тази посока и започва да прави ретроспекция на нещата, които е вършил.

Така че детекторът на лъжата няма как да бъде излъган и специалистите гарантират абсолютна достоверност на резултатите от полиграфското изследване. А ако се чудите кой център да изберете, за да подложите своите служители на този тест или пък някои близък човек, то мястото е център за психофизиологични изследвания в гр.Пловдив и ще ви кажа защо. Центърът е частна независима компания, която е насочена към бизнес и частни клиенти. Услугата, която предлагат DetektorNaLajata е именно проверка на твърдения с полиграф. А ако имате въпроси за цени на детектор на лъжата, не се колебайте да позвъните в центъра. Относно качеството на проведенoто изследване, можете да бъдете сигурни на 100%, защото детекторът на лъжата е по американския метод на Клив Бакстър, който статистически е с най-висока точност и е доказал ефективността си в световен мащаб. Освен това, техниката, с която центърът работи е съвременна, компютъризирани полиграфи, произведени в САЩ от „Lafayette Instrument Company“, които се използват от всички служби за сигурност по целия свят. Посетете техния уеб сайт DetektorNaLajata.com, за да получите още повече информация относно техниката и специалистите.

Ако смятате, че това е точното нещо за вас, то не се колебайте да посетите центъра в гр. Пловдив на адрес: кв.Кършияка, ул.”Иван Рилски” N52. А ако решите да им се обадите по телефона относно това какви цени за детектор на лъжата да очаквате, то можете да го направите на тел.: 0700 111 60 или 088 60 60 266.

You may also like...