Калкулатор за гуми – в кой магазин да го откриете?

Изборът на автомобилни гуми от интернет понякога не е лека задача.

На пръв поглед всичко изглежда много лесно. Посещавате даден онлайн магазин за гуми, избирате тези, които ви устройват като характеристики и цена, и поръчвате. Знаете ли обаче, че преди да пристъпите към направата на поръчка бихте могли да разберете дали със сигурност това, което сте избрали е подходящо за вашия автомобил?

В сайта на avtogumi.bg разполагат с различни филтри, които клиентите им могат да използват, за да достигнат до най-правилния избор на гуми за колата си. Един от тях е и калкулаторът за гуми, който е на ваше разположение по всяко време. Той представлява улеснен начин за сравнение размера на старите ви гуми с новите и това как се представят при движение със скорост 100 км/ч. Достатъчно е само да посетите онлайн магазина на АвтоГуми, да изберете съответен вид гуми за колата и да въведете размерите им в калкулатора за гуми. Той ще свърши останалата част от работата, като най-точно ще ви покаже дали избраните гуми за покупка за подходящи за вас.

Калкулатор за гуми - в кой магазин да го откриете?

В случай, че не знаете размерите на автомобилните си гуми, тъй като те са стандартни, зададени от производителя и за първи път ви се налага да извършвате смяна – въведете модела и марката на автомобила си в другия калкулатор на сайта за търсене по автомобил и той ще ви покаже какви са размерите стандартно за вашата кола. Така отново ще може да разгледате препоръчителни резултати според модела на превозното ви средство. И не на последно място, освен въпросния калкулатор за гуми и търсенето по автомобил, бихте могли да използвате и стандартната търсачка на avtogumi.bg, която ви предоставя редица опции за селекция на желаните резултати.

Не пропускайте да посетите онлайн магазина на АвтоГуми още сега и да се уверите в това колко лесно и бързо може да стане изборът на нови гуми за автомобила ви, само с няколко клика на мишката.

You may also like...