Традиционни котлони vs. плотове за вграждане

Свикнали сме да свързваме готвенето с недотам приятните усещания на миризми и горещина. Това е така, ако готвим на традиционни електрически котлони.

Вече обаче е достъпна за масовия потребител последната дума на техниката чрез плотове за вграждане от Teka
Новината е, че за територията на България и София можете да закупите оригиналните електроуреди от официален представител на немската компания на повече от добри цени.

Сравнение между ценовата листа на големите магазини за електротехника като Емаг, Технополис, Техномаркет показва, че най-изгодните предложения за тази марка са на официалния представител за България. В това няма нищо учудващо като се има предвид, че тека работят само с търговци на едро и за съжаление потребители на могат да закупуват електроуреди от официалния им сайт. Това се случва през лицензиран техен представител за страната – teka.com .

Фирмената политика на немската компания е ориентира към облекчение финансовата натовареност на официалните им представители, затова можете да намерите електроуреди-плотове и мивки за вграждане от тека.com на цени по-ниски дори от тези на официалния сайт. Няма никъде по-ниски цени на качествените продукти тека.Предимствата на индукционните плотове за вграждане пред традиционните са много. Ето и най-важните от тях:

1. По-нисък разход на електричество- няма по-добър начин да постигнете завидни нива на енергийна ефективност от това да използвате плотове за вграждане с индукционни котлони. Тайната се крие в устройството на самия индукционен котлон. Създаването от бобина елетромагнитно поле на котлона загрява самия съд за готвене и индуцира токове. Така спестявате значително от времето и разхода на електричество, които са нужни за готвене на традиционен електрически котлон.
Традиционни котлони vs. плотове за вграждане
2. Безопасност- индукционните котлони са оборудване със смарт технология имат звуков сигнал и се изключват самостоятелно при липса на съд за готвене или след изтичане на таймера. Получавате бързината на готвене с газ, но далеч не сте заплашени от повреди и инциденти при газова инсталация или бутилки с пропан-бутан.При сравнение с разхода на електричество се отчита понижение на стойностите с до 50 % в сравнение с традиционните електрически котлони.
3. Екологичност- последните поколения котлони за вграждане са разработени да се впишат в световната тенденция за екологичност, в която участват всички сфери на производството.
4. Гъвкавост по отношение на пространството- малките градски жилища вече не са предизвикателство с плотовете за вграждане тека, тъй като те имат изключителна пространствена гъвкавост.
5. Стил и качество- не на последно място новите плотове за вграждане са естетически издържани и стилни. Със сигурност с тях ще се радвате повече на времето, което прекарвате в кухнята.
Функционалността на плотовете за вграждане е съвкупност от всички тези компоненти, плюс широката готварска площ, която осигуряват. Единственото, което можем да ви пожелаем с плотове за вграждане тека е добър апетит!

You may also like...