Expired: Какво трябва да знаем за оръжията за самозащита

В наши дни оръжията за самозащита не са рядко срещани артикули.  Това е така, поради нарастващия страх от нападения от различен характер. Дали сте от представителите на женския пол и ви се налага често да се прибирате късно или предпочитате да сте добре подготвени, независимо от пола – има различни варианти да го направите.
В оръжеен магазин от zarimex.eu за оръжейна техника в секцията за самозащита ще откриете такива.
Ако страхът ви е например от кучета, за целта се предлагат т.нар. кучегони. Устройствата са изработени да излъчват звук с определена честота, който при съответното активиране на кучегона да излъчи дадената честота. Това е звук, който не се долавя от човешкото ухо, но се усеща от кучетата и има отблъскващ за тях ефект. Тъй като кучетата чуват доста над човешкия диапазон, това ще се отрази на техния слух, но няма да се чува от хората.
Ако се опасявате, че можете да бъдете нападнати от човек, то може да се запасите със сълзотворен спрей, с който да си послужите при нужда. Спреят ще подразни силно противника, което ще ви даде време да реагирате и да излезете от ситуацията на нападение.
Други варианти са например химикалките за самозащита. Те са със скрито острие, което ги превръща неочаквано в оръжие срещу нападатели. Според предпочитанията има и други варианти, които да предизвикат объркване и изненада в противника. А както се досещате това печели време и може да ви даде чудесна възможност да се спасите.
На никого не пожелаваме да бъде нападнат от когото или от каквото и да било, но за препатилите или за тези, които желаят да вземат превантивни мерки – онлайн каталогът съдържа различни варианти. От видове бухалки до сълзотворни спрейове, според предпочитанията. Разгледайте и преценете кое ще отговори най-добре на вашите нужди.
На финала на днешната публикация държим да напомним, че е забранено поръчването на оръжия онлайн. Тяхното закупуване е възможно само във физически онлайн магазин, където можете да получите полезни съвети от специалистите в областта.

You may also like...