Какви игри за смартфон ни очакват тази есен

Няма как да оспорите очарованието на игрите за смартфон.  Все пак те ни помагат да се отърсим от ежедневните задачи и поне за малко да се докоснем до света на фантазията.
Разбира се, не са никак малко хората, които са твърдо убедени в прекалено високите цени на „умните“ мобилни устройства. Ето защо смятаме за необходимо да ви запознаем с онлайн магазин за телефони в София, който ви предлага добре познатите марки и модели, но на по-ниски цени. Със сигурност тази новина означава, че не е необходимо да се разделяте с месечната си заплата, за да се сдобиете с желание от вас смартфон. Освен това е невъзможно да се отрече, че удобството на пазаруването през виртуалното пространство е много голямо, тъй като ни предлага голяма свобода и едновременно с това ни спестява много време.
Без значение дали gsm апаратът ви работи с операционна система iOS, Android или Windows Phone, можете да намерите наистина огромно разнообразие от игри. С други думи – има за всекиго по нещо.
Най-напред ще започнем с игра, която е посветена на спасяването на света… отново. Dead Earth: Trigger Man Duty & Last Shooter Call е съвместима с операционна система Windows Phone и предлага вълнуващо изживяване с драматични обрати, които неизменно съпътстват спасяването на света.
Същата мисия има и едно симпатично извънземно. Играта се казва Flyhunter Origins и е предназначена за смартфони с Android и iOS. Малкият симпатяга се бори срещу зли насекоми, които искат да превземат Земята, а оръжието на мъника е само една мухобойка.
магазин за мобилни телефони bulmobile.com
Ако държите на по-динамичните игри, в които се появяват препятствия на всяка крачка, то тогава Agent, Run! е точно за час. Ако мобилният ви телефон работи с iOS, то тогава играта може да бъде изтеглена безплатно и приключението да започне.

You may also like...